SupMedi CBD | Restitutiebeleid en Retourservice

SupMedi stelt de hoogste eisen aan al haar CBD-producten.

Onze grondige wetenschappelijk benadering is de beste garantie voor kwaliteit, maar mocht je toch niet honderd procent tevreden zijn, dan doen we ons uiterste best om alsnog te zorgen voor de beste ruil- en retourservice. Hieronder lees je hoe ons retourbeleid precies werkt.

Retourservice

Wanneer je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met je SupMedi CBD-product, dan geven we je de mogelijkheid om dat product te retourneren. Zorg er daarbij wel voor dat je ons binnen 14 dagen na ontvangst van je CBD-product laat weten dat je het wilt retourneren. Om alles soepel te laten verlopen, moet je daarvoor eerst even per mail contact met ons opnemen. Je kunt je hiervoor richten tot [email protected], waarna we je zo snel mogelijk een reactie sturen. Pas nadat één van onze medewerkers de retournering heeft goedgekeurd kunnen we je retourzending in ontvangst nemen.

Beschadiging

Als je product beschadigd is bij ontvangst, dan nemen we het van je terug om te kijken wat er mis is gegaan. Zodra we het beschadigde product hebben ontvangen en bekeken sturen we je een nieuw exemplaar, wanneer we constateren dat het inderdaad beschadigd is geraakt. Laat ons ook in dit geval binnen 14 dagen nadat je het beschadigde product ontvangt weten dat je het wilt retourneren. Zodra we aangeven dat je het product mag retourneren heb je 14 dagen de tijd om het beschadigde product terug te sturen.

Retouradres SupMedi:

  • Basisweg 43
  • 1043 AN, Amsterdam

Hoe verzend je beschadigde producten

Het eerste dat je moet doen wanneer je een beschadigd SupMedi CBD-product ontvangt, is een aantal duidelijke foto’s van de schade nemen als bewijsmateriaal. Gebruik de beschadigde CBD-producten niet, maar pak ze zorgvuldig in om verdere schade, verwondingen en lekkages te voorkomen. Na overleg met onze klantenservice (zie boven) stuur je binnen 14 dagen het veilig verpakte product naar bovenstaand retouradres, zodat wij het kunnen inspecteren.

Houdbaarheidsdatum

Op de verpakking van onze CBD-producten staat de uiterste houdbaarheidsdatum aangegeven. Controleer altijd of de datum niet is verstreken voordat je contact met ons opneemt.

Restitutiebeleid

We streven ernaar om beschadigde producten altijd te vervangen door eenzelfde product. Mocht je onverhoopt ontevreden zijn over je SupMedi CBD-product, dan kun je ons ook verzoeken om je aankoopbedrag te restitueren. Na acceptatie van je klacht door onze medewerkers zullen wij desgewenst het aankoopbedrag restitueren; bij voorkeur op dezelfde wijze als waarop je voor je aanschaf hebt betaald. Eventuele kosten voor retourneren van producten vergoeden wij uitsluitend wanneer je product al beschadigd was toen je het product ontving.

We vinden je feedback belangrijk

Als je om welke reden dan ook op- of aanmerkingen hebt over de CBD-producten van SupMedi, dan staan we altijd open voor je feedback. We streven er continu naar om ons aanbod nog verder te perfectioneren, dus jouw mening is belangrijk voor ons. Neem daarom voor opmerkingen, suggesties, eventuele klachten, of ander commentaar contact op met SupMedi via [email protected].