Algemene Productinformatie

SupMedi CBD-olie en CBD-tabletten

SupMedi vervaardigt hoogwaardige CBD-voedingssupplementen met de grootst mogelijke zorg, toewijding en expertise. Jarenlange ervaring met de veredeling van vezelhennep en de verwerking van gecultiveerde hennepextracten tot zeer zuivere CBD-producten geven SupMedi een stevige voorsprong op andere distributeurs.

Grondige analyses in onafhankelijke laboratoria

Onze CBD-olie en CBD-tabletten onderscheiden zich van de gangbare producten door ons rotsvaste vertrouwen in ons eigen productieproces. Vanuit deze basis van vertrouwen laten wij onze CBD-voedingssupplementen met gepaste trots testen in onafhankelijke,  GLP-gecertificeerde laboratoria die gespecialiseerd zijn in analyses van hoogwaardige hennepproducten.

Consequente kwaliteit voor een eerlijk product

De grondige labanalyses waaraan wij onze CBD-olie en tabletten onderweren garanderen dat de samenstelling consequent is en het kwaliteitsniveau op peil blijft, zonder onzuiverheden of wisselende gehaltes van de ingrediënten. Daardoor kunnen wij voor CBD-producten het precieze CBD-gehalte per druppel of per tablet aangeven. Zo zorgt SupMedi voor eerlijke natuurlijke producten, waarbij vaste kwaliteit en zorgvuldige dosering belangrijke waarden zijn.

Een eerlijk en natuurijk voedingssupplement

Onze beproefde combinatie van vakmanschap, wetenschappelijk inzicht en ervaring met het veredelen van de beste natuurproducten maakt van SupMedi CBD-producten een betrouwbare en natuurzuivere bron van eersteklas voedingssupplementen. Met onze productenlijn heeft u een verstandige, verantwoorde en gebalanceerde manier in handen om uzelf het beste te geven dat de natuur en de moderne wetenschap u te bieden hebben!