Disclaimer

Deze website, met al haar inhoud, is uitsluitend bestemd voor volwassenen.

Bij het gebruik van onze website “www.SupMedi.com” en de eventuele aankoop van producten of diensten, gaat u automatisch akkoord met onze Algemene voorwaarden. Bij het gebruik van onze website en het plaatsen van een bestelling bij SupMedi.com verklaart u dat u tenminste 18 jaar oud bent.

Alle informatie in onze webshop is niet bedoeld als medisch advies. Daarnaast vervangt de informatie in onze webshop nooit het advies van uw arts of apotheker. Wij verkopen CBD-producten als voedingssupplement en doen geen medische uitspraken. Ons nadrukkelijke advies is om het gebruik van CBD-producten altijd eerst met uw arts te bespreken. Alle producten op onze website zijn legaal in Nederland. Wij kunnen geen enkele informatie verstrekken over de juridische status van een product in een ander land. U aanvaardt de verantwoordelijkheid om u zelf te informeren over uw lokale wetten, import en aangepaste regelgeving voor het bestellen en bevestigt dat de invoer naar het land van de bestelde producten legaal is. Door het plaatsen van een bestelling bij SupMedi.com gaat u akkoord met alle verantwoordelijkheden ten aanzien van de rechtmatigheid van de producten die aan u worden geleverd, zie onze Algemene voorwaarden. SupMedi.com beweert niet dat de informatie en producten op de website beschikbaar zijn, geschikt of legaal zijn buiten Nederland. Alle informatie die door Supmedi.com, via deze website, links naar of van andere websites of door haar medewerkers via de telefoon, e-mail of enige andere overdracht is puur voor educatieve en informatieve doeleinden.

De informatie, die vermeld is op SupMedi.com is alleen voor algemeen gebruik. Het gebruiken van de informatie voor illegale activiteiten is op eigen risico. SupMedi.com is niet aansprakelijk voor bijzondere, (niet) rechtstreekse, vervolg- of bijkomende schade of enige andere schade ten gevolge van illegale activiteiten. SupMedi BV. is verantwoordelijk voor de inhoud van SupMedi.com en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Indien u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, stelt SupMedi uw reactie bijzonder op prijs. SupMedi.com kan links bevatten naar externe websites, die niet ter beschikking worden gesteld, onderhouden of op enige manier verbonden zijn met SupMedi.com en kan geen garanties geven over de nauwkeurigheid, relevantie, actualiteit of volledigheid of enige informatie op deze externe websites. Alle illustraties zoals foto’s, ontwerp, tekst en logo’s op onze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Elk commercieel gebruik van deze inhoud is ten strengste verboden zonder schriftelijke toestemming van SupMedi.com. Alle rechten voorbehouden. Deze producten worden niet verkocht voor medische doeleinden. Ook zal er geen medisch advies gegeven worden.