2 cbd voor spieren

Bert Kops: ”Minder stijf en stram door gebruik CBD olie”

Kops Gym’ aan de prachtige Amstel, welke Amsterdammer kent deze sportschool niet? Bert Kops is oprichter van deze gezellige sportschool en is trainer van vele talenten en bekende sporters zoals MMA Vechter Gegard Mousasi. Kops heeft een real life soap op Spike TV: ‘Team Kops’ en schittert hij regelmatig in TV series en films. De bekende Amsterdammer is niet meer de allerjongste, maar hij voelt zich (en ziet er uit) als een sterke ‘jonge’ god. CBD maakt je niet per se jonger, maar Kops merkt een positief effect op het verouderingsproces. In dit interview vertelt hij wat CBD voor spieren kan betekenen.

Even Voorstellen

Mijn naam is Bert Kops jr. Ik ben 56 jaar oud, getrouwd en worstel al vanaf mijn zesde jaar. Samen met mijn ouders en zus hebben wij sinds 1985 een sportschool in Amsterdam.
Op onze gym zijn veel vechtsportdisciplines te vinden zoals Worstelen, Boksen, Kickboksen, Grappling en MMA maar ook voor gewoon fitness en conditietraining zijn ze bij ons aan het juiste adres. Ik ben actief als coach van al onze vechtsportteams

Hoe Ontdekte Je SupMedi CBD Producten?

Via een vriend van mij die al Supmedi CBD Supplementen gebruikte (CBD olie) van dit merk. Ik heb mij ingelezen over de kwaliteit en hoe te gebruiken. Ik dacht: baat het niet dan schaadt het niet.

Welk CBD Product Gebruik Je En Waarvoor ?

Ik ben begonnen met de CBD Olie (druppels). Soms gebruik ik de tabletten van 24 mg, ook top in gebruik! Heb dus eigenlijk alles haha!

Waarom Ben Je Met CBD Begonnen?

Ik ben ermee begonnen omdat mij CBD van Supmedi geadviseerd werd. Wij trainen keihard met stramme en stijve spieren als gevolg. Ik begreep van die vriend dat CBD voor spieren een natuurlijk helend effect kan hebben. Na gebruik van de CBD druppels werden mijn spieren al een stuk soepeler en minder gevoelig, echt te gek!

Hoe Vaak Gebruik Je CBD?

Ik neem op het moment 4 a 5 keer per dag 3 druppels CBD. Ik ben met 9 druppels begonnen en het opgebouwd. Je moet tenslotte een beetje zelf zoeken naar de dosering die voor jou werkt. Ieder lichaam is anders.

Werkt CBD Voor Spieren Beter Dan Andere Middelen Die Je Eerder Gebruikte?

CBD werkt voor mij beter dan de andere middeltjes zoals balsems of pijnstillers dus ik ben hier erg blij mee…

Zou Je Andere Sporters Aanraden Om CBD Voor Spieren Te Gebruiken?

Ik ga de Supmedi CBD-supplementen op zeker bij mijn vechters en andere leden aanbevelen, ze kunnen er tenslotte alleen maar beter van worden!

Het CBD E-book!

Download gratis