2 cbd für optimalen fokus zum sport

‘Na Het WK Had Ik Haast Geen Spierpijn!’ – Margreet Schuttrups

Obstacle Run Atlete Margreet Schuttrups (30) beoefent een zeer intensieve sport. Lichamelijk moet zij sterk en fit zijn, maar zeker ook mentaal vergt deze sport een behoorlijke intensieve focus. Margreet gebruikt al een tijdje CBD voor optimale focus tijdens haar inspanningen. In dit interview legt ze uit wat CBD voor haar betekent.

Even Voorstellen!

Ik ben Margreet Schuttrups, 30 jaar en woon in Zwaag, Noord Holland. In april 2014 ben ik begonnen met hardlopen en een half jaar later deed ik mijn eerste obstacle run, recreatief en in groepsverband. Al snel begon het serieuzer te worden en in november 2016 ben ik lid geworden bij een Survival vereniging. Na het verbeteren van mijn techniek ben ik toen begonnen met officiële survivalrun wedstrijden.

Hoe Heb Je Supmedi CBD Ontdekt?

Via een vriendin kreeg ik te horen over CBD olie en haar multifunctionele effecten. Eigenlijk heeft iedereen wel iemand in zijn/haar omgeving die CBD olie gebruikt of er op zijn mínst iets over heeft gehoord of gelezen. Ik heb mij er vervolgens in verdiept en heb gekozen voor een bewezen kwaliteit CBD merk. CBD is ineens overal te koop, maar het percentage werkzame stof (de daadwerkelijke cbd) is waar je op moet letten. Helaas zijn er veel aanbieders die geen idee hebben wat ze verkopen. Ook zijn er tegelijkertijd veel mensen die geen idee hebben wat ze zouden moeten kopen om hun voordeel te behalen uit het product.

Welk CBD Product Gebruik Je En Waarom?

Ik gebruik de Supmedi CBD smelttabletten van 12mg. Dit is makkelijk in gebruik en om mee te nemen naar het buitenland. Er zit ook vitamine C in, wat weer zorgt voor goede opname.
De CBD Supplementen maken mij alert. Zo neem ik voor de wedstrijd 1 tablet en heb ik optimale focus op de wedstrijd. Na de wedstrijd neem ik nog een tablet dat mij weer helpt bij sneller herstel.

Welke CBD Supplementen Gebruik Je?

Ik gebruik de CBD-smelttabletten dus rondom wedstrijden en geregeld als ik een zware training heb gehad: voor een sneller herstel van mijn spieren. Ook als ik een zware dag op m’n werk heb gehad neem ik een CBD-smelttablet, zodat m’n lichaam beter kan herstellen van de dag.

Werkt CBD Voor Optimale Focus?

Ik gebruikte geen medicijnen, maar ik merkte zéker dat CBD werkt. Zo moest ik tijdens het WK obstaclerunning in Londen drie dagen in actie komen. Op vrijdag 3km 24 obstacles, op zaterdag 15km 100 obstacles en op zondag team relay. Ik voelde tussendoor en erna dat mijn herstel veel beter was en haast geen spierpijn had na zo’n zware prestatie! Dus ik merkte zeker een positief verschil!

Zou Je Andere Sporters CBD Voor Optimale Focus Aanraden?

Jazeker! Mensen die intensief sporten raad ik Supmedi cbd olie supplementen aan. Je focus voor een wedstrijd is beter, je herstel is veel sneller en je bent lang niet zo ‘stijf’ de dag(en) erna. Ook heb ik mij geplaatst voor het WK Obstacle Run, dus daar ga ik de komende periode extra goed voor trainen! Ook dan ga ik zeker Supmedi CBD supplementen gebruiken.

cbd voor optimale focus

Het CBD E-book!

Download gratis