2 cbd tegen lttekens

CBD Tegen Littekens: Blogger Marilyn Test CBD Argan Crème

In deze review vertelt blogger Marilyn over haar ervaringen met CBD tegen littekens. Marilyn is een kritische schrijfster en aardig thuis in de wereld van huidverzorging en beauty, dus met zomaar een créme maak je op haar weinig indruk. Gelukkig maakt SupMedi ook niet ‘zomaar een crème’… In haar blog hieronder lees je hoe ze al na een paar dagen moest toegeven dat CBD Argan Crème meer effect gaf dan ze ooit had gedacht. Tijd om haar mening over natuurlijke huidverzorging even een stukje bij te stellen dus!

Blogger Marilyn Test CBD Tegen Littekens

Als er iets is waar ik nooit echt in heb geloofd, dan zijn het wel natuurlijke geneesmiddelen.

Ik was er altijd heilig van overtuigd dat als je ergens een ontsteking hebt, een plekje wat niet geneest, je gewoon naar een dokter gaat. Die geeft je een zalf of een antibioticakuur om te zorgen dat de ontsteking geneest en het ontstoken plekje herstelt.

In Shock

Een aantal maanden geleden heb ik te horen gekregen dat ik huidkanker heb. Nu ik dit schrijf ben ik nog steeds in shock. Ik had nooit verwacht dat mij dat zou overkomen. Er zat een plekje op mijn borst waarvan ik aanvankelijk dacht dat het een moedervlek was, maar niets bleek minder waar na alle onderzoeken. Ik heb het een week erop weg laten halen, en dat is nogmaals op kweek gezet. Uiteindelijk is gebleken dat alle snijvlakken schoon zijn en geloof me: dat was een enorme opluchting. Er is diep in de huid gesneden, maar ik kreeg er een pleister op en kon naar huis.

Onzeker Door Mijn Litteken

Na een week was het plekje nog steeds niet mooi genezen. Ik begon me lichtelijk zorgen te maken aangezien het leek alsof het ontstoken was. Ik ben diezelfde middag nog naar de dokter geweest en die heeft mij een antibioticakuur voorgeschreven. Het plekje was zo ontstoken dat er antibiotica voor nodig was. Uiteindelijk kreeg de AB kuur de ontsteking eronder, maar het litteken bleef zo ontzettend lelijk en groezelig dat ik er zelfs een beetje onzeker van werd.

cbd crème tegen littekens

Van Sceptisch Naar Fan In Drie Dagen

Ik had al meerdere verhalen gelezen over CBD zalf, en dacht dus altijd “dat is niks voor mij”. Totdat ik SupMedi leerde kennen. Toen ik ze mijn verhaal vertelde mocht ik direct een hele reeks beauty- en skincare producten testen. Ik ben gaan smeren met de CBD Argan Crème.

Ik begon sceptisch omdat ik dacht dat het onzin was: met natuurlijke middelen ga je heus niet bijdragen aan een plekje wat niet geneest. En toch. Al na 3 dagen smeren zag ik duidelijk resultaat. Het plekje dat eerst ontstoken was, en lelijk was gaan genezen, is nu een mooi vlak en egaal litteken dat je bijna niet meer ziet. Ik vind het wonderbaarlijk dat de CBD Crème van SupMedi hieraan heeft bijgedragen en raad het oprecht iedereen aan.

Bizar dat ik dacht dat natuurlijke producten met CBD tegen littekens niet zouden werken, maar gelukkig is het tegendeel bewezen en helpt het echt!

CBD Tegen Littekens En Meer

CBD huidverzorging is natuurlijk niet alleen goed voor plekjes die slecht genezen. Je eigen huid kan met plantaardige CBD heel veel doen tegen beschadigingen, droge plekjes, kloofjes, schrammen en meer. SupMedi CBD Argan Crème is ook ontzettend goed om op je gezicht te doen: niet alleen door de herstellende werking van de CBD, maar ook omdat er extra vitamines inzitten die goed en voedend zijn voor je huid.

Mocht je nog twijfelen, hier zie je een foto van voor het smeren met CBD tegen littekens en eentje na het smeren. Ongelofelijk maar waar!

cbd tegen littekens

Oh en nu we toch bezig zijn: er zat in mijn CBD testpakket heel wat meer dan alleen maar crème… Zelf ben ik inmiddels gek op de zoet-fruitige CBD Gummies die ik kreeg. Maar het wordt nog beter: ze stuurden me een hele box vol CBD 24/7 Chocolade om te proberen! Ik kan je zeggen, na mijn eerste goede ervaring met de CBD huidcrème was diezelfde CBD maar dan overgoten met 70% pure chocola veel te mooi om te laten staan…

cbd chocolade review

Volg de verhalen van Marilyn op Insta

Of

Check hier alle blogs van Marilyn Schrijft.

 

 

 

Het CBD E-book!

Download gratis