2

CBD Chocolade Review Door Een CBD Olie Gebruiker

Ik ben al enkele jaren enthousiast gebruiker van CBD olie. Ik gebruik het voor slaapproblemen en angstklachten en daar ben ik erg positief over. Toch ben ik ook al lange tijd nieuwsgierig naar CBD edibles, dus besloot ik dat het tijd was om de CBD 24/7 chocolade maar eens te proberen. Ik ben dol op chocola, zeker op chocolade die afkomstig is uit het exotische Afrika. En dat dan combineren met CBD, naar mijn idee kan dat niet mis gaan! Tijd voor een cbd chocolade review: vervelend werk, maar iemand moet het doen…

Cacao Van De Bovenste Plank

Nadat ik het pakketje had opgehaald bij het postkantoor, kon ik niet wachten met het doosje open te maken. Sommige dingen vragen erom, om er uitgebreid van te genieten. Dat is met chocola zeker zo. Het luxe doosje geeft al aan: dit is iets bijzonders! Het is stevig (daardoor heeft ook elk stukje chocolade de reis per post goed overleefd) en ziet er netjes verzorgd uit.

Ik neem normaal gesproken drie keer per dag wat CBD olie. In een stukje CBD 24/7 chocolade zit 25 mg CBD, wat ongeveer gelijk is aan een dosis CBD zoals ik die neem. Op zich kun je er vanuit gaan, dat er tijdens het eten wel wat CBD verloren gaat in de maag. Maar ik besloot een stukje chocola te proberen in plaats van een dosis olie te nemen. Dat is geen slechte keuze kan ik je zeggen.

Een chocolate thin is dun, maar heeft nog meer smaak dan een hele reep chocola uit de supermarkt. De smaak is intens en rijk en vult je hele mond met de goddelijke smaak van pure chocola. Deze Virunga chocola bevat 70% cacao en echt pure chocola is vaak behoorlijk bitter. Dat is bij deze thins niet het geval. Ze zijn net zoet genoeg om mijn verlangen naar zoet te stillen. Met twee hapjes is het stukje op. Dan blijft de vraag door je hoofd gaan, of je het maar bij een zult houden? Twee is ook lekker. Maar zoals met alle echt pure chocolade, vult deze door zijn intense smaak meestal goed.

cbd chocolade review

 

Een CBD Chocolade Review: Hoe Lekker Is Dat??

Bijna iedereen in mijn omgeving was heel nieuwsgierig naar deze chocolade met CBD. Het blijkt dat CBD toch nog wel wat mysterieus blijft, ondanks dat ik best vaak vertel over wat het precies is en doet. Dus toen ik mijn vriendin een stukje gaf, riep zij vrolijk: “Oké, dan gaan we dus samen high worden?” En ik maar weer geduldig uitleggen dat je van CBD toch echt niet high kunt worden. Het is een cannabinoïde, maar zonder psychoactieve eigenschappen. Het werkt bijvoorbeeld wel rustgevend en kan een pijnstillend effect hebben.

Zowel mijn vriendin als mijn zus en moeder vonden de chocola heerlijk en van uitstekende kwaliteit. Mijn zus gebruikt ook al lange tijd CBD en dacht dat ze een klein beetje de smaak van CBD kon proeven. Ikzelf proef echt helemaal geen CBD in de chocolade.

Er zijn maar weinig dingen die ik zo lekker vind als chocolade. Het is echt een verwenmomentje om van te genieten. CBD helpt mij om in balans te blijven, mijn rust te bewaren en bij mezelf te blijven. Chocola en CBD combineren is een gouden greep. CBD olie werkt prima, maar een stukje CBD 24/7 chocolade nemen is natuurlijk veel lekkerder. We zoeken allemaal een rustpuntje in ons leven. Daarom stap ik elke dag even uit de mallemolen, laat me met een chocolate thin op de bank zakken en geniet. Dit moment is alleen voor mij.

Test Zelf Onze CBD 24/7 Chocolade…

CBD Chocolade

CBD 24/7 Chocolade600 mg CBD

27.50

Het CBD E-book!

Download gratis