3 cbg olie eetlust

Biohacking Met CBG Olie, Mijn Review

Biohacking is een manier om je bestaan te optimaliseren, en daardoor zo vol mogelijk in het leven te staan. Als amateur biohacker werd mijn interesse gewekt door een van SupMedi’s nieuwsteproducten: Full Spectrum CBG Olie. Ook al heb je geen specifieke lichamelijke of geestelijke problemen, toch zijn er altijd manieren om je gezondheid en je prestaties verder te verbeteren. Als zelfstandig blogger en vertaler werk ik vanuit huis, dus het is heel belangrijk dat ik genoeg energie en focus heb. Ook al krijg je nachtmerries van je deadlines, als je niet op tijd de kwaliteit levert die je aan je klanten belooft dan kun je beter ander werk gaan zoeken. Die indirecte, zelf opgelegde druk om altijd de controle te houden komt veel mensen bekend voor: tegenwoordig moet alles altijd maar sneller en beter zijn. Ik denk dat ik daarom aan biohacking doe: met oplossingen als CBG Olie probeer ik mijn leven zo natuurlijk mogelijk te leven, op mijn eigen manier.

Op Zoek Naar Het Beste Hennepsupplement

Ik had CBD al een paar jaar geleden ontdekt. Destijds was cannabidiol het nieuwe groene hennepextract dat je echt eens moest proberen. Het was ook nog eens niet psychoactief, wat ideaal is als je mentaal scherp moet blijven voor je werk. Ik heb geen obsessie voor gezondheid, maar het is niet zo gek om te zoeken naar de beste balans tussen lichaam en geest. CBD leek een voor de hand liggende keuze. Ik had flinke verwachtingen toen ik voor het eerst CBD thee en CBD Olie ging gebruiken, maar destijds had ik geen idee van de verschillen in kwaliteit tussen de diverse supplementen die ik tegenkwam. Hoewel ik er niet slechter van ben geworden gaf het ook zeker geen “wow” effect: ik voelde me hooguit iets relaxter in het hectische leventje dat ik leidde.

CBG olie biohacking

Waarom Kwaliteit Zo Belangrijk Is

Toen begon ik met het vertalen van blogs voor SupMedi, en ik ontdekte dat het allemaal niet zo simpel werkte als ik dacht. Ik zag al snel dat je als consument heel gemakkelijk de draad kwijtraakt door de manier waarop CBD online wordt aangeboden. Of het opzettelijk gebeurt weet je natuurlijk niet, maar met vage informatie is het wel gemakkelijker om een matig product te verkopen aan een nietsvermoedende klant.

Bij SupMedi werkte het precies andersom. Ik zag dat ze juist focussen op de beste extractiemethodes, en dat ze goed onderzoeken wat hun producten doen met lichaam en geest. Ze werken wetenschappelijk en blijven steeds zoeken naar de beste kwaliteit. Er zijn enorme verschillen tussen CBD merken en producten, en ik begon te begrijpen hoe belangrijk het is om de beste keuze te maken voor je eigen situatie. Als je op zoek bent naar een boost voor je sportprestaties of je resultaten op je werk heb je iets anders nodig dan wanneer je CBD gebruikt om medische redenen. Het gaat dus om het soort supplement en je dosering, maar zeker ook de kwaliteit.

CBG: De Moeder Van Alle Cannabinoïden

Toen SupMedi de nieuwe Full Spectrum CBG Olie online lanceerde was mijn interesse meteen gewekt. Ik was erg benieuwd naar deze hoogwaardige olie: de moeder van alle cannabinoïden, zoals ze het noemen… CBG is een zeldzame stof omdat er zo weinig van in de hennepplant zit, waardoor het veel minder makkelijk verkrijgbaar is dan CBD. CBG olie kwam op mij over als het summum van alle hennepbestanddelen: ik vond het exclusieve karakter erg interessant. Bovendien zocht ik ook iets dat me echt kon overtuigen, en met een serieus effect in plaats van alleen maar praatjes en aannames. Natuurlijk is het effect altijd subjectief, en iedereen zal de werking net even anders ervaren. Mijn verhaal is dus wel een eerlijk oordeel, maar ook persoonlijk: als je met CBG olie begint zal je zelf moeten onderzoeken hoe het werkt.

biohacjing cbg oil

Biohacking In Het Kort

Het principe van biohacking is simpel: je neemt zelf je verantwoordelijkheid voor je gezondheid, meestal preventief, maar soms ook curatief. Het gaat er vooral om dat je alles uit jezelf haalt, zowel fysiek als geestelijk. In de praktijk komt het neer op lifestyle keuzes zoals mediteren/ mindfulness, intermittent fasting, werken met supplementen en het slim aanpassen van je omgeving, je slaappatronen en meer van dat soort zaken. Het gaat erom dat je goed oplet of een supplement of andere biohack goed werkt of niet. Is iets niet effectief, dan moet je het aanpassen, bijvoorbeeld door het meer of juist minder te gebruiken, of op een andere manier.

Mensen zetten biohacking om allerlei redenen in, zowel lichamelijk als geestelijk: het is maar net waar je zelf tegenaan loopt. Je moet goed naar je eigen lijf luisteren en letten op je gedachtegang, je stemming, en hoeveel energie je hebt in allerlei verschillende situaties. Sommige mensen gebruiken ook biohacking apparaatjes om de resultaten te meten, maar zo fanatiek ben ik zelf niet. Ik vertrouw liever op mijn eigen oordeel en let goed op wat supplement zoals CBG olie of bijvoorbeeld een wandeling of een kwartiertje mediteren met me doet.

Mijn CBG Olie Biohacking Experiment

Even een korte cursus biohacking: voordat je begint met iets nieuws zoals CBG Olie moet je goed kijken hoe je er geestelijk en lichamelijk voor staat. Een nulmeting dus. Toen ik begon met twee druppels CBG Olie in een kop thee, laat op de middag of ’s avonds, zat ik qua energie een beetje in een achtbaan. Ik snapte niet goed hoe dat kwam. ’s Morgens zat ik in een soort slow motion, terwijl ik ’s avonds juist barstte van de energie, maar wel zonder dat ik er productief of creatief van werd – heel frustrerend dus.  Ik werd er zelfs gespannen door, met een overspannen gevoel op het moment dat ik wilde gaan slapen. Veel mensen die met een volle agenda werken weten hoe gemakkelijk je in zo’n vicieuze cirkel terecht kunt komen.

Na een paar dagen begon ik een verschil te merken. Ik was ’s avonds relaxter en ging eerder naar bed; soms zelfs veel eerder, en zonder dat ik me ertegen ging verzetten. Het voelde een beetje alsof ik mijn biologische klok had gereset. Ik werd ’s morgens eerder wakker, en op een ochtend verbaasde ik mezelf door een heerlijke vroege wandeling in de vrije natuur te maken!

cbg olie biohacking

De Resultaten

Blij met deze eerste resultaten besloot ik de dosis te verhogen naar vier druppels per dag: twee ’s middags en nog twee rond tien uur ’s avonds. Dat is nu bijna een maand geleden. Ik zal niet beweren dat alles nu helemaal perfect gaat, maar toch ben ik tevreden met de resultaten tot nu toe. Mijn energie gaat nog een beetje op en neer, maar ik zie wel verbeteringen op dit vlak. Ik heb veel meer regelmaat en krijg mijn werk gewoon af zonder stress en gedoe.

Wat mijn ochtendritueel betreft: ik doe ’s morgens dingen waar ik tot voor kort alleen maar van kon dromen! Op een ochtend waarop ik een belangrijke afspraak had heb ik twee extra druppels CBG Olie genomen. Het resultaat was duidelijk voelbaar: ik merkte dat ik me geen zorgen liep te maken en dat ik met beide benen stevig op de grond stond. Daardoor voelde ik me helemaal op mijn gemak toen ik die afspraak in ging.

Misschien lag het voor een deel aan een soort self-fulfilling prophecy. Het kan natuurlijk al uitmaken als je weet dat je wat ondersteuning krijgt van een nieuwe ‘groene vriend’ in je systeem. Toch is het verschil heel duidelijk te merken, dus ik ga door met mijn CBG Olie biohacking experiment!

 

cbg olie full spectrum

CBG Olie 5% Full Spectrum500 mg CBG

34.95

Het CBD E-book!

Download gratis