CBD 24/7 Chocolade

CBD 24/7 Chocolade: Zo Gezond Kan Lekker Zijn

Voor jezelf zorgen wordt een ervaring om van te genieten, met onze CBD 24/7 Chocolade. Wie vindt een stukje chocola niet lekker? De volle, romige smaak waar je even helemaal in kunt opgaan. Die ervaring wordt nog beter, doordat wij aan elk stukje chocola CBD hebben toegevoegd. CBD en chocola passen bij elkaar: ze kunnen allebei een positieve invloed hebben op ons lichaam en ons brein. Ze werken samen om ons te helpen genieten, te ontspannen en onze gezondheid te ondersteunen.

CBD 24/7 chocolate

Chocolade Met CBD: Eerlijk En Met Zorg Gemaakt

Om te kunnen genieten van chocolade, wil je natuurlijk wel weten dat dit heerlijks op een eerlijke manier geproduceerd werd. Onze CBD 24/7 Chocolade wordt gemaakt in samenwerking met Original Beans. Zij gebruiken de Virunga cacaoboon uit Congo, Afrika.

CBD 24/7 Chocolade
Alleen de beste cacao is goed genoeg…

Ze zorgen ervoor dat de chocola zo puur en natuurlijk mogelijk is, maar letten daarbij ook op mens en milieu. Inmiddels zijn er al 3 miljoen bomen geplant in de regio, waardoor de ontbossing gehalveerd is. En de mensen met wie ze samenwerken krijgen een opleiding, waardoor ze niet alleen over de cacaoteelt leren, maar ook over ziektes, zoals HIV/AIDS. Het inkomen van deze mensen is de laatste jaren ook verdubbeld.

Duurzaam natuurlijk cbd chocola

Dat maakt smullen van CBD 24/7 Chocolade  een stuk zorgelozer. De natuur wordt vaak gezien als bron van inkomen. Er wordt zorgeloos omgesprongen met planten, bomen en dieren. Original Beans weet net als SupMedi dat het zo niet langer kan. Daarom worden de ingrediënten van onze producten met zorg gemaakt en er is aandacht voor mens en natuur.

 

De Smaak Van Afrika

Alle chocola is lekker, zou je denken. Maar de ene chocola is de andere niet. Orginal Beans gebruikt cacaobonen uit bijzondere gebieden en met bijzondere smaken. De Virunga cacaoboon heeft een rijke, aardse smaak. Deze doet denken aan morellen en zwarte thee, zoet, fruitig en sterk. De aroma’s doen je even wegdromen. Mijmer over tropische oerwouden, de kreten van papegaaien en apen, en de vruchtbare regens die alles doen groeien en bloeien.

beste CBD chocolade

 

Waarom CBD 24/7 Chocolade?

Snoepen is lekker, maar vaak niet echt gezond helaas. Drop, koek, taart of chips, we happen ze graag naar binnen, maar deze snacks dragen niks bij aan onze gezondheid. Chocola is een van de uitzonderingen. Dit bijzondere hapje vol smaak heeft wel degelijk voordelen voor de gezondheid. Als je kiest voor chocolade van hoge kwaliteit natuurlijk, waar geen schadelijke additieven aan zijn toegevoegd.

Chocolade met cbd supmedi

De chocolade van Original Beans bevat enkel natuurlijke ingrediënten als cacaomassa, cacaoboter en ruwe rietsuiker, allemaal van organische oorsprong. Wij hebben daar onze natuurlijke CBD aan toegevoegd. Chocolade kan gezond zijn en wij laten zien hoe.

Chocolade Met CBD Kan Je Gezondheid Ondersteunen:

Antioxidanten: Zowel chocola als CBD zijn rijk aan antioxidanten. Deze stoffen kunnen vrije radicalen uitschakelen, die de cellen van je lichaam beschadigen. Er is onderzoek gedaan naar de hoeveelheid antioxidanten die een voedingsmiddel kan bevatten en daar scoort pure chocola heel hoog bij. Chocolade bevat bijvoorbeeld veel polyfenolen.

Bloeddrukverlagend: Chocola stimuleert in het lichaam de aanmaak van stikstofoxide. Dit gas is belangrijk om spieren te ontspannen en helpt daardoor ook om de bloedsomloop te verbeteren. Het werkt op die manier bloeddrukverlagend.

Beste cacao original beans supmedi

Helpt om de concentratie te verbeteren: Chocolade en CBD hebben allebei invloed op het geheugen en het leervermogen. Pure chocolade bevat flavanolen, en deze zijn in staat om tot de hersendelen door te dringen die te maken hebben met het geheugen en leren. CBD helpt je te ontspannen en beter te focussen.

Stress verminderen: Omdat pure chocolade veel magnesium bevat, kan dat bijdragen aan het verminderen van stressklachten. Het mineraal magnesium kan eveneens helpen om beter te slapen. Ook hier vormen CBD en chocola een slimme combinatie. Door de potentieel ontspannende werking van CBD kan het bijdragen aan een relaxed gevoel en nemen angst en stress af.

CBD 24/7 Chocolade

 

Genieten Van De Voordelen Van CBD En Chocolade

CBD 24/7 Chocolade is een heerlijk geschenk aan jezelf (of iemand speciaals). De chocola is verpakt in een doosje met een luxe uitstraling, waar je 24 stukjes chocola in vindt. Elke chocolate thin is verpakt in een eigen envelopje en bevat 25 mg CBD. Hiermee kun je je dagelijkse dosis CBD aanvullen. Maar natuurlijk zijn ze ook geschikt om tussendoor te nemen, als je je een moment voor jezelf gunt. Om te genieten van chocolade, van zorgen voor jezelf, van het leven!

Laat Smaak Je Overtuigen