Beste huidverzorging met cbd arganzalf

Verzorg Je Huid Met Natuurlijke CBD Argan Zalf

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam, dus is het is erg belangrijk deze goed te verzorgen en waarmee kan dat beter dan met onze natuurlijke CBD argan zalf? Deze zalf is rijk aan voedende ingrediënten die goed doordringen in de huid, en deze zo optimaal voedt en verzorgt. Elke dag weer is die verzorging nodig, om de huid te beschermen tegen uitdroging en huidveroudering.

Oorzaken Voor Het Uitdrogen Van De Huid

De huid vormt de grens tussen je binnenste en de buitenwereld. Het is een barrière die ervoor zorgt dat je temperatuur gelijk blijft, dat je beschermd bent tegen schadelijke indringers en hij speelt een rol bij de vochthuishouding. De huid kan dit alleen doen als die gezond blijft.

Er zijn veel factoren die de huid kunnen beschadigen:

 • Het weer: koud, heet of droog.
 • Schommelingen in temperatuur.
 • Lang verblijf in ruimtes met airconditioning.
 • Vaak wassen of lange hete douches of baden nemen.
 • Onze leeftijd: hoe ouder we worden, hoe minder lipiden de huid bevat, waardoor de huid droger wordt.
 • Te weinig water drinken: de huid is afhankelijk van hoeveel vocht je binnenkrijgt.

Aan sommige oorzaken kun je niet veel veranderen, zoals het weer of je leeftijd. Maar zelf kunnen we natuurlijk wel bijdragen aan de gezondheid van onze huid. Zeker nu het zomer wordt, is het natuurlijk heerlijk om in de zon te zitten. We krijgen weer energie van de warmte en het licht. Maar het ultraviolette licht van de zon speelt een grote rol bij huidveroudering. De hitte en het licht drogen de huid uit. Wat de oorzaken van een droge of beschadigde huid ook zijn, je huid kan altijd wel wat extra verzorging gebruiken.

CBD argan zalf tegen droge huid
Met droog en warm weer kan je huid zo aanvoelen…

Hoe Herken Je Een Droge Huid?

Problemen met de huid kunnen dus door bovenstaande factoren veroorzaakt worden. Wind, hitte, water en dergelijke tasten het oppervlak van de huid aan, waarna deze droger en minder flexibel wordt. Er verdampt vocht en de huid kan niet meer genoeg water vasthouden.

Een droge en beschadigde huid merk je aan:

 • Trekkerig gevoel
 • Ruwe, schrale plekken op de huid
 • Schilferen
 • Jeuk
 • Barstjes en rimpels

Hoe langer je rondloopt met een droge huid, hoe ernstiger de problemen worden. De droogte trekt dieper in de huid en verstoort de vochtbalans steeds meer. Een droge huid wordt dan een extreem droge huid. Dit leidt uiteindelijk tot vroegtijdige huidveroudering en het vormen van rimpels.

Bijzondere Ingrediënten Van CBD Argan Zalf

SupMedi’s CBD Argan Zalf is een heerlijke, voedende, natuurlijke zalf die geschikt is voor elke huid. Droge, schrale huid snakt naar een goede verzorging. CBD Argan Zalf bevat precies wat je huid nodig heeft. Het bevat arganolie, een olie die van de vruchten van de zeldzame arganboom (Argania spinosa) komt. Deze boom heeft als bijnaam de “Boom der Schoonheid” en dat is niet voor niets!

Arganolie is rijk aan antioxidanten en deze spelen een rol bij het beschermen van je lichaam tegen vrije radicalen. CBD Argan Zalf bevat ook vitamine E, een antioxidant die het zelfherstellend vermogen van de huid ondersteunt. De viscositeit van arganolie is zo hoog, dat hij diep kan doordringen in de huid. Hier zorgt hij ervoor dat de vochtbalans herstelt. Arganolie heeft als voordeel dat hij je poriën niet zal verstoppen, waardoor je huid optimaal kan blijven functioneren.

Omdat de olie zo goed wordt opgenomen, zal je huid niet vet aanvoelen. De olie zorgt voor een fijn beschermlaagje, dat ervoor zorgt dat er geen vocht meer verloren kan gaan. Regelmatig smeren met CBD Argan Zalf houdt de huid gezond, zodat deze heerlijk soepel wordt. Het resultaat is een stralende, zachte huid, waarop minder rimpels en schrale plekken te zien zullen zijn.

cbd argan zalf voor droge handen

Probeer CBD Argan Zalf Nu!