‘Na het WK had ik haast geen spierpijn!’ – Margreet

In deze blog was al eerder te lezen welke positieve bijdrage het effect van CBD kan zijn in combinatie met sport. Obstacle-Run Athlete Margreet Schuttrups (30) uit Zwaag beoefend een zeer intensieve sport. Lichamelijk moet zij sterk en fit zijn, maar zeker ook mentaal vergt deze sport een behoorlijke intensieve focus. Zij is bovendien fervent gebruiken van Supmedi cbd supplementen. Een interview:

* Stel jezelf kort aan de lezers voor

Ik ben Margreet Schuttrups, 30 jaar en woon in Zwaag, Noord Holland. In april 2014 ben ik begonnen met hardlopen en een half jaar later deed ik mijn eerste obstacle run, recreatief en in groepsverband. Al snel begon het serieuzer te worden en in november 2016 ben ik lid geworden bij een Survival vereniging. Na het verbeteren van mijn techniek ben ik toen begonnen met officiële survivalrun wedstrijden.

* Hoe ben je bekend geraakt met de CBD producten van Supmedi?

Via een vriendin kreeg ik te horen over CBD olie en haar multifunctionele effecten. Eigenlijk heeft iedereen wel iemand in zijn/haar omgeving die CBD olie gebruikt of er op zijn mínst iets over heeft gehoord of gelezen. Ik heb mij er vervolgens in verdiept en heb gekozen voor een bewezen kwaliteit CBD merk. CBD is ineens overal te koop, maar het percentage werkzame stof (de daadwerkelijke cbd) is waar je op moet letten. Helaas zijn er veel aanbieders die geen idee hebben wat ze verkopen. Ook zijn er tegelijkertijd veel mensen die geen idee hebben wat ze zouden moeten kopen om hun voordeel te behalen uit het product.

* Welk Supmedi product gebruik je en waarom?

Ik gebruik de Supmedi CBD smelttabletten van 12mg. Dit is makkelijk in gebruik en om mee te nemen naar het buitenland. Er zit ook vitamine C in, wat weer zorgt voor goede opname.
De CBD Supplementen maken mij alert. Zo neem ik voor de wedstrijd 1 tablet en heb ik optimale focus op de wedstrijd. Na de wedstrijd neem ik nog een tablet dat mij weer helpt bij sneller herstel.

* Hoeveel CBD-supplementen gebruik je?

Ik gebruik de CBD-smelttabletten dus rondom wedstrijden en geregeld als ik een zware training heb gehad: voor een sneller herstel van mijn spieren. Ook als ik een zware dag op m’n werk heb gehad neem ik een CBD-smelttablet zodat m’n lichaam beter kan herstellen van de dag.

* Werkt CBD beter dan eventuele medicijnen die je hebt gebruikt?

Ik gebruikte geen medicijnen, maar ik merkte zéker dat CBD werkt. Zo moest ik tijdens het WK obstaclerunning in London drie dagen in actie komen. Op vrijdag 3km 24 obstacles, op zaterdag 15km 100 obstacles en op zondag team relay. Ik voelde tussendoor en erna dat mijn herstel veel beter was en haast geen spierpijn had na zo’n zware prestatie! Dus ik merkte zeker een positief verschil!

* Zou je meer sporters of relaties Supmedi CBD Supplementen aanbevelen?

Jazeker! Mensen die intensief sporten raad ik Supmedi supplementen aan. Je focus voor een wedstrijd is beter, je herstel is veel sneller en je bent lang niet zo ‘stijf’ de dag(en) erna. Ook heb ik mij geplaatst voor het WK Obstacle Run, dus daar ga ik de komende periode extra goed voor trainen! Ook dan ga ik zeker Supmedi CBD supplementen gebruiken.